Direct naar de inhoud van deze pagina

Vragen bij BUUV

Sorteer op:
 • Profielfoto van Willie

  Pedicure

  Geplaatst door Willie
  Hallo ,ik kan moeilijk mijn voeten zelf doen , wie wil mij helpen . Liefst een pedicure . vr.gr. Willie Lees meer
 • Profielfoto van Sonja

  Bamboe tegen mijn schutting aan plaatsen

  Geplaatst door Sonja
  Mijn schutting is van slechte kwaliteit. Ik heb geen geld voor een nieuwe. Nu wil ik er graag bamboe tegenaan plaatsen maar ben niet bij machte om dit zelf te doen. Zou u mij hierbij kunnen helpen? Da... Lees meer
 • Tip: meer kans op een match? Ontvang per e-mail passende vragen!

  Registreren
 • Profielfoto van Lisan

  Appartement schoonmaken

  Geplaatst door Lisan namens Mijn client
  Mijn cliënt is momenteel niet in staat om zijn appartement schoon te maken. Deze is vervuild door gasten die in zijn huis hebben verbleven. Het gaat om eenmalige schoonmaak actie voor het gehele appar... Lees meer
 • Profielfoto van Carla

  Klinkertjes ophogen in de achtertuin

  Geplaatst door Carla
  Welke handige klus BUUV wil mij helpen met een stukje klinkertjes van ongeveer 1 m2 op te hogen? Gereedschap is aanwezig en ik heb zelf op hoogzand. Misschien een gepensioneerde stratenmaker? Lees meer
 • Profielfoto van Joke

  Samen naar de film

  Geplaatst door Joke
  Ik ga graag naar de film. wie wil er op zondagmiddag of zondagavond met mij mee? Wel zo gezellig! Een romantische komedie of natuurfilm vind ik leuk. Lees meer
 • Profielfoto van Riny

  Tuinieren op mijn leeftijd (93) is niet makkelijk

  Geplaatst door Riny
  Ik heb een zeer diepe tuin en ivm mijn leeftijd het gras laten verwijderen voor tegels, maar daar groeit nu onkruid tussen. Wie wil dit aub voor mij verwijderen? Tevens langs de zijkanten wat snoeiwe... Lees meer
 • Profielfoto van Diana

  Heb jij groene vingers?

  Geplaatst door Diana
  Mijn tuin heeft een grondige onderhoudsbeurt nodig. Vind jij het leuk om te tuinieren en help jij mij mijn tuin weer leuk en gezellig te maken? Wat moet er gebeuren? Struiken/planten/onkruid verwi... Lees meer
 • Profielfoto van Karin

  Poppenhuis beurs Arnhem

  Geplaatst door Karin
  Heel graag zou ik 28 of 29 september naar de Poppenhuizen en miniaturen beurs in de Eusebius kerk in Arnhem. Is er iemand met wie ik mee zou kunnen rijden? Het is DE plek voor mij om voldoende materia... Lees meer
 • Profielfoto van Mariam

  How do you do? - Engelse tutor gezocht

  Geplaatst door Mariam
  Ik wil graag goed Engels leren spreken en ben op zoek naar iemand die door middel van conversatie de taal met mij wil beoefenen. Ik spreek zelf Somalisch en Nederlands. Lees meer
 • Profielfoto van Sylvia

  Zekerheid krijgen met de scootmobiel

  Geplaatst door Sylvia
  Ik heb pas een scootmobiel, ben daar nog onzeker mee en wil daarom een maatje (met ervaring) die met mij meeloopt en mij meteen wegwijs kan maken hoe dit ding het beste te gebruiken. Gezellig als iem... Lees meer
1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12