Direct naar de inhoud van deze pagina

Vragen bij BUUV

Sorteer op:
 • Profielfoto van Leo

  Koffie en babbels

  Geplaatst door Leo
  Ik ben een man van 80 jaar en heb behoefte aan een praatje met een kopje koffie. Of samen een hapje eten. Het liefst een dame van rond de 75 jaar. Gewoon gezellig, gezelschap, ervaringen uitwisselen. ... Lees meer
 • Profielfoto van Corry

  Fiets 'm door de wijk

  Geplaatst door Corry
  Het mooie weer komt er aan en ik ga graag naar buiten. Ik kan een 2 persoonsfiets (3-wieler) huren bij Schoterhof. Wie wordt mijn medepassagier en rijdt gezellig met mij rond in Haarlem Noord? Lees meer
 • Tip: meer kans op een match? Ontvang per e-mail passende vragen!

  Registreren
 • Profielfoto van Rkia

  Wie kan mijn kast verzetten en weer terugplaatsten?

  Geplaatst door Rkia
  Mijn naam is Rkia en ik ben alleenstaande moeder. Na mijn vakantie bleek ik waterschade te hebben. Onder een vaste kast staat nu wat water dat ik zelf wil weghalen. Alleen zal ik dan eerst een kast d... Lees meer
 • Profielfoto van Mirjam

  Kookworkshop?

  Geplaatst door Mirjam
  Ben jij een keukenprinses? Nou...ik dus niet, maar ik zou het wel leuk vinden om mijn kookvaardigheden uit te breiden. Ik heb een leuke kookstudio gevonden. Nu nog 11 andere mensen die dit ook leuk vi... Lees meer
 • Profielfoto van Mary

  Rummikub-maatje gezocht

  Geplaatst door Mary
  ik heb gek op rummikub. Mijn rubbikub maatje is ziek en kan niet meer. Wie wil graag 1x per week met mij rubbikubben? Heb liever bij mij thuis, maar als je op loopafstand woont wil ik ook naar je toe ... Lees meer
 • Profielfoto van Maxime

  Wil je samen biljarten?

  Geplaatst door Maxime namens meneer, 50+
  In verband met het pensioen van een activiteitenbegeleider is mijn maandelijkse uitje om te gaan biljarten komen te vervallen. Wie wil met mij maandelijks biljarten? Ik ben een vriendelijke en dankbar... Lees meer
 • Profielfoto van Tine

  Mijn Jack Russel hondje 1 keer per dag uitlaten op zaterdag t/m woensdag

  Geplaatst door Tine
  Ik ben slecht ter been en kan daardoor mijn hondje niet meer uitlaten. Voor twee dagen in de week heb ik een oplossing gevonden, maar de andere dagen helaas nog niet. Wie kan mij uit de brand helpe... Lees meer
 • Profielfoto van Thaer

  Taal ( engles)

  Geplaatst door Thaer
  momenteel werk ik met internationaal bedrijf , ik wil mijn engels taal verbeteren. Lees meer
 • Profielfoto van Hans

  Computer

  Geplaatst door Hans
  wie kan mij helpen een computer aan te sluiten windows 7 Lees meer
 • Profielfoto van Madeleine

  Tuin onkruid wieden

  Geplaatst door Madeleine
  Ik zoek iemand die af enb toe mn kleine voortuintje wil wieden zelf zijn we invalide en mogen dit werk niet uitvoeren Lees meer